fredag den 2. september 2016

Smukke sjaler i shetlandsk kniplingsstrik


Selvom sjalerne er utroligt lette og delikate, er de overraskende nemme at strikke. Denne bog indeholder 15 strikkeopskrifter, der byder på alt fra minisjaler til begyndere til et fjerlet bryllupsslæb til de mere øvede.Sjaler i shetlandsk kniplingstrik har længe været indbegrebet af strikket elegance.I bogen finder du klare instruktioner i alle de teknikker, du skal anvende for at strikke sjalerne, hvilket betyder, at er du begynder, vil du kunne opnå nogle skønne resultater. Er du en garvet strikker, kan du lære, hvordan du bruger grundlæggende mønstre til at skabe dine helt egne designs.

Det centrale teknikafsnit giver dig den tekniske viden, som du har brug for for at kunne strikke projekterne, herunder specifikke teknikker til at bruge tyndt garn og håndteringen af de fine, næsten gennemsigtige stykker.

Designafsnittet hjælper dig med at forstå, hvordan stingene passer sammen, og til at give dig den selvtillid, som det kræver, hvis du ønsker at skifte sting.

Strikkeopskrifterne, som fylder hovedelen af bogen, er et udvalg af forskellige slæb, kapper og sjaler i shetland traditionen - med forslag til alternative sting og brug af stykker.
Smukke sjaler i shetlandsk kniplingstrik vil hurtigt blive en uundværlig bog i din samling.

Bogen udkommer d. 29. August 2016

Smukke Sjaler i shetlandsk kniplingsstrik // Elziabeth Lovick // På dansk ved Dorte Castberg Kristiansen
ISBN: 978-87-406-0927-1 // 144 sider // Vejl. pris: 229,95 kr.


Læs mere her

tags: 2016, bryllup, Design,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar